H1N1

Semalam anta bonda ke hospital selayang sebab bonda amik shift malam jaga anak buah yang sakit.

Anak buah aku ni dah demam berlarutan di campur dengan muntah2 dan cirit birit. Itu kan simpton penyakit tu. Mulanya kena tahan hospital sebab nak kuarkan air dalam perutnya. Anak buah mmg ada sakit buah pinggang. So pagi semalam doktor kata dia dh kena infection penyakit tu. Kena tggu ujian darah. Keputusan X-Ray lung dah ada kuman. Kesiannya...

Ya Allah hambamu ini memohon kepadaMu jauhkan lah kami sekeluarga dari penyakit itu. Sembuhkan anak buah ku..Amin

Semoga negara kita juga segera bebas dari penyakit ini. Makin hari makin meningkat kes kematian. Ramai yang dah mula demam, batuk, dll. Begitu juga team mate aku yang sejak minggu lepas tak tunjuk sebarang petanda nak baik.

Musibah dariNya agar umatnya lebih bertaqwa kepadanya...

"Langkah berjaga2..."

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN