290309 : Check in at Pine Resort

Bila dah penat jelajah Kundasang its time for us to rest. We all check in dekat Pine Resort. Harga nya not bad RM150 per night. Tilam...tilam...tilam...tu je ada dlm otak. Frust sbb tk jumpa puncak gunung.

Turun dr kete kami 3 org teruja dgn resort ni. Cool. Best. Tenang.Eh mcm2 lah bleh describe. Tp our "driver" relax je tk ghairah pun cam org pompuan. Hikhikhik...and suddenly sara terjerit2 (bkn yg over exciting tu still under control). Kelibut kitaorg...oh rupanya dia nampak puncak gunung kinabalu. Hahaha tak ku sangka rupanya dekat depan mata je. Terselindung dgn awan yg tebal. So bila ptg kabus "buka pintu" nampaklah puncak gunung. SUBHANALLAH....syukur alhamdulillah aku di anugerahkan penglihatan utk melihat ciptaanNYA. Malam nya kami dinner wif simple food. Ala2 picnic. Syok sambil amik angin malam. Penat dh gosip2..gelak2..serius2 time for bed. zzzzzZZZZZZZZ

Esok pg lagi mencabar aktivi kami. Tido dulu ye.


"Gaya pengosip pah bedah"

"Gaya org kebulur"

"Cepat skit sa ijad tu dh muncung"

"Tak abis gosip lagi ke...jom lah tido"

"our resort"

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN