130609 : Bowling tournament

It was a fun day. Lepas tournament last year they agreed to have another tourney again this year. So today is the day....

Tourney kali ni di IOI Mall Puchong (Ampang Bowling). Seawal 10am urusetia dah suh berkumpul but still ada yg tk dtg lagi. Team aku sorang last minit semalam tarik diri. So aku terpaksa lah import pemain. Nasib baiklah ada pengganti. If not tk menang lah aku this year.

B4 tourney day semua org ckp besar. Physically cuba menjatuhkan pihak lawan including me suka pysco kwn2. Lucky me won this year 2nd place. Aku kalu pertandingan mmg nk menang je. Hahaha.

Mcm2 ragam, mcm2 aksi, mcm2 karenah. I like it. Bila tiba umumkan pemenang, masa tu lah tahu sape terror sape tak. Ckp besar tp jadi juara longkang a.k.a J Lo (glamer la skit). Boooooo...Really funny.

Memori abadi utk kami semua team BO1, CDC. Dengan adanya aktiviti begini persahabatan kita makin dieratkan. Semoga kita semua terus berkawan walau bukan di bawah satu bumbung lagi..

"Ingat bleh menang medal ni"
"Opening throw by our Manager"
"Ibu & anak saling memeriahkan majlis"
"Friend forever...pemain import aku"

"Before kemenangan.. us NO LIMIT"
"Selepas kemenaangan..2nd place pun jadilah"
"Satu lagi kenangan terindah with them"

Comments

  1. kenapa muka saya x kelihatan dalam gambar2 di atas?
    sungguh heran. hihihi..

    seronok yer time ni!

    ReplyDelete
  2. tu lah akk pun pelik ms nk uplod gmbr nape muka sara tkde.
    BO slalu happening

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN