MPSJ RUN 2011

Penutup utk segala larian.

For this year lah...Nxt yr kalau masih ada kudrat start balik beginning of the year. Cewah semangat btl. Awal thn dh nk mula larian. Now pun dh hujung thn. Bila masa la nk jog. Asyik2 hujan je ptg. Mencari-cari alasan.

10km makin jauh jarak larian ni. Tema hijau. Sbb sponser by Herbalife. Dh mcm kaler corporate company aku je.

Lps subuh berdesup ke Subang. Naik highway. Line clear, mahluk2 lain masih berdengkur. Yang kelihatan dan sibuk berlari hanya kami mahluk berbaju hijau.

Lepas larian, apa yg sgt frust tkde sijil penyertaan. Hye! Dh la medal utk 20 places je. Dh sah2 tk layak, ni sijil pun tkde. Kedekut taik hidung masin. Berkali2 tanya kwn yg smp finishing line awal, betul ke tkde sijil. Tk puas hati.

Moralnya next time tgk T & C betul2. Alahai setakat sijil pun ssh ke nk bg. Nak simpan buat kenangan. Thn dpn mmg dh tk nk msk. Heheee.. berkira

10km bukan jarak mudah bg 'athlet' mcm aku ni...Tp berjaya juga dlm waktu yg dh set.



~Ceria dlm hijau. Mcm Shrek je~

 ~Masing2 muka tk puas hati~

~Hati tenang lepas minum Milo. Segarnya~

Till we meet again next year @ start line...

Comments

  1. amboihh sakan no asik update blog.. mentang2 header da cung.. ehem ehem..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN