Meeting...jauhnya

Tu dia...jauhnya nk gi meeting. LANGKAWI

Kali ni di arahkan utk attend meeting budget challenge.No xcuse. Baru nk ngelak tp COMPULSARY plak. Bukan pe sbb kena buat presentation. Last minit inform kena buat dh la minggu tu tersangat bz travel everywhere plus last minute demam **suddenly** heee

Otak jem..tawakal je. Kat langkawi siapkan slide presentation. huhuhu. Perjalanan yg sgt jauh.
Dr selatan driving ke KL, then naik flite ke Utara. Nk sgt travel kan.

We stayed at Mutiara Burau Bay. Very nice place. The best part ada beach. Yeay!



The surrounding very peaceful.


Room yg comfortable



Tak lah tegang bila fikirkan psl meeting. Seronok lagi dpt jmpa kengkawan. Almaklum keje kat state, rindu utk hu ha hu ha dgn geng kt KL. Bgs jgk meeting ni....

Part plg lucu, the day we arrived. Dr atas bas masing2 tertanya2. Kompang + karpet merah tak kan lah nk sambut kitaorg?? Turun je dr bas kompang di palu. Terpinga2 sambil sengih2.
OMG! It can't be.....

Tp best kan skali kali di sambut meriah camni. Terasa diri di hargai :)



Dh dpt sambutan yg meriah, tggu la ye malam nanti meeting. Berdebar...Mkn pun tk berselera memikirkan slide yg tk siap. Potong mood betul. Terlepas peluang nk nikmati dinner yg marbeles. Telan gak tp tkde feel..

Suasana bilik meeting. Let begin the meeting


~aku yg cuba concentrate siapkan slide *tipu je*~


~big, bigger, biggest boss~


~our mc. untung dia tk yah present~

Part 1 of the meeting dh settle. Boleh tarik nafas dalam2 dgn penuh ketenangan. Why? Sbb di kecualikan dari presentation. Tak terkata happy. Mulanya dh bayangkan tk tido mlm ni utk buat slide tp bila 'bigger bos' kata state semua tk perlu present. ALHAMDULILLAH. Terlepas satu bala. Since our 'big bos' dh present overall so nothing much to present for state.

Let sleep first..2mrow part 2 of the meeting. Nak balik bilik rehat. Nite!

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN