Friday Nite Dinner

Wah..wah..wah...

Tujuan nk lepak minum teh mamak tp jd dinner plak kat kedai Pak Arab.

Alkisah maka tersebutlah cerita...

Every Friday dah mcm routine plak melepak dgn offismate after office hours. Release tension lah kan kononnya. That Friday hujan and suddenly the plan was changed. Headed to Restoran Arab called Restoran SABA @ Cyber. Sape nk pegi cari je ler kat area2 Cyberjaya University College. Cyber kocik je tak tahu tnya je org nnt tahu ler arahnya.

Apa nk makan???Tibai je lah. Hujan2 nie hirup sup sedap. Belek2 menu yang memeningkan akhirnya ternampak Lamb Soup. Yummy!!!

Makanan pun dah sampai. Tak sabar nk hirup sup. Warghhh!!!Nape sup bau kambing tk mandi. Kuat betul bau kambing. Tk leh nk telan...Nsb baik ler share nasi beriani + chicken roaster. Sedap siutttt...Harga pun tk ler mencekik darah. Reasonable. Ingatkan Arabian Food ni mahal.

Korang layan je lah gambar2 kat sini. Sekali-kala taste different food from other country kan.

The history
The MenuMenu dalam English + Arabic
Waiter local people je. Mati2 ingat org arab
Belum makan mulut dah luas
Yang seblah tu tak abis2 lagi dgn pertanyaan menu.
Sesi fotography b4 dpt food
Soup bau kambingNasi beriyani + Chicken Roaster
Suggest kalu yg makan perut kecik better share lah nasi tu
banyak sangat

Lupa nk tanya apa nama makanan.
Sampai2 terus bedal lepas dpt green lite tuannya
aku bg lah nama carik2 ayam + kentang goreng

The drink-Barbarican
Bunyi cam leh memabukkan. Tastenya mcm air zappel

Licin. Kuat betul melantak

Ada food yang tk sempat nk snap. Kalu ada sape2 yg pegi ajak lah aku skali ye...

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN