Friday lunch

When come to Friday everybody will be in the office. So this is the time to gossiping, discussing, selling, motivating, knowledge sharing, meeting and bla..bla...bla...

When come to lunch time dunno what to eat. Very hard to think where to go.

We choose Iranian food @ cyberjaya..

Best ke???hentam je skali kala tukar selera. Actually mak buyong nk makan kat restoran arab tp skali dia tutup daaaa...solat jumaat. Frust lah.


Pelik2 nama2 makanan. Agak lama nk memilih makanan. View je lah gambar2 kat bawah nie..

"Banyaknya menu. Apa aku nk mkn nie?
Ermmm let me think 1st."
"Iskh apa benda ni. Berkerut muka mak buyong tgk menu."
Tergelak aku tgk muka2 dorang.
O ini menunya ptt lah berkerut.
Koobideh Kebab. Lain mcm je bunyinya
"I want this..this..and..this..How to pronounce this????"
itu lah agaknya yg mak buyong cakap

And I choose this food. Simple je
Tadaa.....Iranian hotdog. Panjang betul. Terkezut semua org
Rasa mcm hot dog ramli burger je :)
Close-up skit..
I drink this. Yummy..
Some of them eat this Pizza

Makan je lah asal perut kenyang. So next time we know what to eat. Nak pegi lagi ker???

Comments

  1. wooww...bestnye nampak esp hotdog tu,mcm sampan..
    rugi x join...

    ReplyDelete
  2. mrsjaddo : byk lg jumaat yg boleh. Nmpk je sedap rasa biasa je

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN