Xplore the heart of JAPAN : NAGOYA


Hari terakhir kami di sini. Just untuk flite balik. Terima kasih AA sebab open route sini. Murah nak balik ke Msia. Sebab promo ni lah kami pilih Japan sebagai destinasi kami.

Dari Tokyo ke Nagoya dah malam. Jadi muzik jalanan je sebagai hiburan. Kalau ada duit lagi bole shopping barang elektronik or jam kat nagoya ni.


Alas perut kat restoran ni. Mmg sedap la time2 lapar mcm ni. Kedai tak jauh dari station nagoya. Cross road je.


Menu yang kami makan. Sedap....Makan panas2 pedas2. Memang tekak malaysian la.


Naik last tren dari Nagoya Station ke Airport. Bermalam di airport. Flight awal 7am. Rest. Tinggalkan memori di Japan.

Good morning Nagoya..Bye Japan. We learn something from this trip. Alhamdulillah selesai segala yang di rancang.



Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN