Last Day BALI

Hari ni ada beberapa tempat nak di tuju. Layan bayu laut.

Nusa Dua Beach. Mandi manda.


Lunch di Rumah Makan Rindu Rasa. Menu makanan padang. Nama kedai pun special je bunyinya. Boleh tahan sedap juga.


Lanjut ke Dreamland. Untuk masuk dalam Dreamland kena bayar harga lain. Kami memang tak nak pegi, jadilah di tepi je. Sama je air laut. Cuma pemandangan berbeza.


Last tempat nak layan sunset di Uluwatu. My fav view. Kalau ada extra budget boleh ke Jimbaran Bay makan fresh seafood sambil layan sunset. Honeymoon best la berduan dengan kekanda/dinda kan. Dapat tengok luasnya lautan Subhanallah...


Tapi hari cuaca mendung jadi sunset tak berapa sangat. Still syukur dengan indah ciptaanNya.


Biar mata sahaja yang berkata-kata


Tour hari ni semua pandang ke laut. Boleh la dengan harga yang kami bayar. Puas hati tengok keindahan laut di sini.

Last day..Esok free and easy. Flight malam. Thank you Bali.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN