KOREA : Last Day

Untuk last day di sini kami rehat2 sahaja. Flite lewat petang So pagi jalan2 sekitar kawasan perumahan, minum coffee for the last time here.

Trip santai kali ni. Actually banyak tempat lain yang menarik boleh di explore. Kami pilih apa yang kami dah budget kan. 

Seoul tempat yang masih selamat dan aman untuk datang. Jadi jangan risau. Di Korea banyak juga Masjid atau Islamic Centre. Ada lebih kurang dalam 13 masjid. Busan and Jeju pun ada. Overall kami dah puas hati dengan trip ni. Yang penting dah sampai KOREA. Yeay! 

Selesai lah destinasi kali ini dengan bantuan sahabat yang menetap di Korea segalanya mudah bagi kami sepanjang berada di sini.


Ke airport naik bus. Senang juga dari rumah kawan jalan kaki je ke tempat bas. Tapi boleh tahan jalan kaki nya lah.

안녕히계세요 [an-nyeong-hi gye-se-yo]

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN