Bowling 2013

Opening tournement. Bersemangat nak menang. Pertahan kejuaraan utk company. This year hadiah tak berapa menarik. Main so-so je. Individu bg laluan pada org lain. Boring asyik menNg je. *oh poyo*

Bagi chance org seblah menang. Bersungguh dtg dr melaka ni..kalu tak bwk hadiah balik sia2 je dari jauh. ;)*oh poyo lagi*

This year all ladies in team. Tkde pon hadiah utk team wanita/lelaki. Juara overall (open). Sebab tu malas nK main beriya2. Sekadar tlg our company to win je.

Amacam ada bran nak lawan kami?

Kami lah juara AGain! Kita semua mmg poyo. Hahahah

Congrate geng. Next year kito monang laie. Ompek satu sonyum lebar wei..

1st tournament tk menang apa medal pon. 2nd tournament for sure salah satu medal ni mesti di miliki. Aishh mana bole 2013 tkde medal utk game bowling.

Team dengan anak buah. Ke longkang aje lah...

Bersungguh my sis main nak menang jgk 

Akhirnya...memang menang!

Naib johan. Tak bole johan sebab ni tournament company org so tk bole la nak jadi johan. Hormat tuan rumah. Hehehe...

Yang ni menang posing je

Tq SEK MEN RAJA ALI - SEMERA bagi kami bergembira. Tahun depan bagi kami main lagi.

2013 bowling done. Tambah koleksi.

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN