PERMAISURI RESORT PD...

Ni yg rs lemau weekend kena keje.
Rezeki ni kena la ikhlas.

Blom pun subuh dh berdesup ke PD. journey 2 1/2 jam buat terbuai di ulit mimpi. 8.30 kelas start maka bermulah tugasan pertama.

Peserta pun aku tgk layu je mata, walhal baru je mula. Tu tandanya dorang pun lemau mcm aku.

Dah 1/2 jam membebel terasa panas. Sah bilik tkde aircond. Mood trus swing tak semangat. Peluh2 kat depan control je. Peserta pun tak selesa. By 4.30 dissmis class. Bg dorg rest

Aku pun horey bole rest!! Layan laut dr dlm bilik je hehe.

Permaisuri resort kali kedua. Resort ni not bad cuma quality mkn je rate 2 star. As usual i'm not a fussy person bedal aje...

Ni foto sempat snap utk gmbran resort just nice...

Hopefully this yr ni je la aku keje weekend....

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN