Posts

Showing posts from April, 2012

Welcome to SIEM REAP

Image
Syukur...leganya dpt kuarkan diri dari dalam teksi. At last berakhir "penderitaan" duduk dlm teksi.

~welcome~
Apa-apa jom view hotel dulu. Sesuai atau tidak.
~check it out~
~surrounding...cool~
~The room...nice~
~ok deal..bendahari tlg byr~
Skit info psl hotel. Letak kat tgh town. Hotel Mekong Angkor. Harga bole dapat usd33 per nite. Room no. 333 with 3 bed for 3 person. Kebetulan semuanya 3. Ok dh satisfied dgn hotel. Rest kejap. Buat apa yg ptt. Tadaaa.....mcm 7 eleven pulak. Stock kami utk 3 hari. Mcm takut mati kelaparan je.

~stock~
Ptg tu kami nk ke Angkor Wat. Tp before bole enter to Angkor Wat we need to purchase ticket. Kaunter ticket open at 4.45pm. So while waiting for the counter to open, jom layan bandar SR jap.

~An optional to go. Amik gmbr je~
Tp kami tk masuk lah. Buang duit je. Kat Malaysia pun ada kalu gi melaka. Itupun tak penah nak masuk ini kan negara orang.

~Aktiviti ptg. Riadah main sepak tangkis~
Pttlah orang siam ni terror main sepak takraw. Hari2 main mcm ni co…

PERMAISURI RESORT PD...

Image
Ni yg rs lemau weekend kena keje.
Rezeki ni kena la ikhlas.

Blom pun subuh dh berdesup ke PD. journey 2 1/2 jam buat terbuai di ulit mimpi. 8.30 kelas start maka bermulah tugasan pertama.

Peserta pun aku tgk layu je mata, walhal baru je mula. Tu tandanya dorang pun lemau mcm aku.

Dah 1/2 jam membebel terasa panas. Sah bilik tkde aircond. Mood trus swing tak semangat. Peluh2 kat depan control je. Peserta pun tak selesa. By 4.30 dissmis class. Bg dorg rest

Aku pun horey bole rest!! Layan laut dr dlm bilik je hehe.

Permaisuri resort kali kedua. Resort ni not bad cuma quality mkn je rate 2 star. As usual i'm not a fussy person bedal aje...

Ni foto sempat snap utk gmbran resort just nice...

Hopefully this yr ni je la aku keje weekend....