RAIKAN MEREKA

Last friday Buffet lunch @ Equatorial Melaka untuk meraikan mereka. 

Meraikan kejayaan 2011 dan meraikan kepulangan 2 orang yang di pinjam 2 bulan yg lepas untuk mula bertugas semula di Klang Valley pada bulan 2 ni..

Keraian mcm ni la mengeratkan kerjasama antara kita yang berada jauh antara satu sama lain. Moga kita tetap utuh kuat bersatu untuk kejayaan mendatang...cewah kata2 perangsang dr taiko korang.
 
Cuma hari tu tak sempat nk belek2 lauk buffet coz smp ngam2 dh close buffet time. Tp sempat la merasa dessert. Sedap. Harga buffet pun still reasonable.

Dh hbs drift dr JB. Ptt nya hari tu tkde appointment tp gatal gak set appointment. Tugas harus di dahulukan. Last2 terjebak lewat. Aduh. Tkpe la aku yg lewat asalkan mereka berbahgia dpt jamah lauk pauk. Tambahan Melaka yg jem. crowded. Maybe Chinese still on holiday.

Dh kenyang dan puas gelak ketawa, time to say goodbye. Sekali kali dpt berkumpul mcm ni mmg best. almaklum jarak memisahkan kita semua..JB, Melaka & N9.

Next time, ada rezki melimpah kita mkn2 lagi...Tq guys for what you all have done to support me. The best team. Keep up the good job!

My team - Southern Region


Before balik menyinggah kat Hard Rock Shop beli t-shirt kwn kirim. 

Newly open

Then cari dodol utk mak. Mmg wajib kan kalu ke melaka.

Dodol Melaka

Balik JB...penat!

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN