WEDDING 2011

Tiap thn ada je wedding invitation.

Apa yang di harapkan dari Masjid yg baru di bina ni of course kebahagian selamanya. Itu yg di doakan untuk anda sekalian.

Iswandi & Yazidatul - 18 Sept

~Geng lepaking~

Org tgh sbuk beraya dorang sibuk pukul kompang hehee. Apa2 pun teman ucapkan kome berbahagia ye yop. Cpt2 buat anak. Sekali-kala turun la lepak. Nasib baik la teman ada kat KL. Dapatlah teman gi wedding kome yop.



Mardhiha Nadia & Suhaili Samadi - 12 Nov

 ~Us-best hsemate ever~

Gonna miss her lot. Our hsemate. Lepas ni akk masak and mkn sorang2. Tkde dh geng mkn sama. Ke Muar la mkn kenduri. Aiseh. bole pulak baru nk gerak balik hujan lebat. Terpaksalah tunggu hujan reda baru gerak ke destinasi ke2. 


Nurrul Aieen & Amir Hafiz - 12 Nov

~6 jahanam bikin kecoh~

Lepas Muar berdesup ke Tg Kling, Melaka. Dah lewat. Harap2 ada la makanan lagi. 3.30pm orang dh mula mengemas. Kiteorg geng 6 jahanam buat selamba makan. Lauk sedap beb, memang kena makan puas2 lah. Lagipun nk blk JB jauh. Biar perut terisi, baru senang hati. Yg ni officemate. So mmg wajib jugak kena attend. Nsb baik sempat jmpa pengantin. Sedia maklum lah zaman skrg pengantin lps je mkn hilang buat outdoor photoshoot. 

Selesai je singgah kejap Dataran Pahlawan. Beli dodol. Kalu pegi Melaka sure kena beli dodol. Tu mak pesan. Kalu tk beli nnt mak lari ke batu belah batu bertangkup. 

Terima kasih atas undangan.

A long journey and so so so tired.

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN