TEAM BUILDING LAGI...


Sekali lagi kena attend team building but this time with different group. Malasnya...sbb semua indoor activities. Sengal rasanya otot.

Location tu jauh nun kat Pulau Langkawi. 2x team building, 2x ke Langkawi tahun ni. Apa nk di kisah semua di tanggung. Bwk duit skit utk beli coklat Daim. Itu wajib kena shopping.

Terbang ke sini dgn MAS. Lama betul tak naik MAS :) Alhamdulillah selamat smp.


Terpegun jap bila enter resort ni. Macam mana terpana dgn Burau Bay Resort dulu sama lah situasi kat sini. 

Zoom in....




Dah puas zoom in. Rest & Relax. Malam ni opening ceremony. Maka bermula lah sebagai tahanan 3 hari 2 mlm utk team building ni. Kira ok la semua aktiviti indoor tk membosankan.

Esoknya. 1st thing aktiviti morning breath. Elok la dr terperap dlm dewan. Kuarkan peluh bg cergas skit otak.



Antara aktiviti....



Closing kena buat persembahan. Alahai kena menari plak. Keras. hahahaa



Akhirnya selepas 3 hari, its time to go home. Lega rasanya. Before tu of course le mak2 orang sibuk shooping. Heran. Kat mana2 pun sure nk shopping sakan. Laksa yg ku cari..





Bye Langkawi. Ntah bila jejak kaki kat sini lagi.

Comments

  1. tula dulu selalu cakap tak penah ke langkawi.. ha skang.. amik hang.. heheh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN