20 SEPT 2011

Di undang tanpa di pelawa. Itulah putaran hidup manusia. Tahun ni special skit utk date ni. Koleksi anak buah ke 19 pun lahir pada date yang sama. Saje la tu date sama dgn makcik. Nnt bole la claim hadiah befday every yr. Ewah!

Tahun ni dpt hadiah. Tak sangka dh remaja tua pun ada gak yg nk bg hadiah. Many thanks to pemberi hadiah. Ceria je. Rasa mcm kanak2 ribena. Tq la jugak wish dr fb & sms.

 

 


Anak buah yg ke-19. Hai nama saya ADAM HARITH. My aunt name also start from "A". Saya lahir pada 20/09/11. Same date with my auntie but different year :). Lahir di UMMC same place dgn my aunt. tp dulu org panggil Hospital Universiti. Born @ 9.50am tp my aunt 9.56am.  My aunt masa lahir lagi berat 3.2kg tp sy kecik skit 2.816kg. Bila besar nnt sya mesti lagi besar dr my aunt. Moga2 sikap sya pun mcm my aunt. Baik hati hehee. Hidung sya nmpk bsr tp my aunt mancung. Nape la sya tk dpt hidung mcm tu. Dh tentu nnt sya ramai peminat. Muka mcm hero hindustan.


Banyak persamaan. Moga ADAM HARITH akan jadi anak yg soleh & bijak. InsyALLAH. Untuk diri sendiri doa tu pun begitu juga. Jd anak yg solehah & khalifah yang berjaya di dunia dan akhirat.

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN