8th Reunion @ Cherating

Lokasi kejadian dah menarik. Tp kurang penyertaan. Angka makin berkurangan. Apakah faktor2 yg tidak menggalakkan penyertaan thn ni. What ever the reason is, kami ber5 tetap gembira dan tenang.

Cubaan utk lokasi yg jauh dr hiruk pikuk bandar. Mendengar deruan air laut yang menenangkan. Hari kejadian berlaku pada 14-15 May yang lalu tetap meninggalkan berjuta kenangan utk kami.


Perjalanan bermula selepas breakfast di R&R Bentong. Selamat sampai ke destinasi jam 1pm. Alhamdulillah di permudahkan perjalanan kami. Settle urusan check in. Time to go out for lunch. Lunch di Kemaman. Sempadan je dgn Cherating. Bedal je apa yang ada. Perut dah dondang sayang. Apa pun bole.
Bila badan dh rest...jom rendam di kolam. Mak, ayah & anak2 nampaknya suka dgn aktiviti ni. Tkpe bagi peluang. Bole la sambil2 tu bergosip.
Dah puas melayan karenah anak2 dalam kolam, jom ke pantai. Selaku Miss Moderator tak sabar nk laksanakan projek penderaan kepada kengkawan. Mcm biasa la msg2 nk try berdalih. Mana boleh moderator dh prepare everthing. Kempunan selagi tk dpt dera.

Antara penderaan yang berlaku di tepi pantai....haaaahaaaa Miss Moderator suka.

Sambil2 mak ayah kena dera..bagi peluang anak2 mandi laut

Malam dinner di dalam hotel. Order makanan. Harga tk lah mahal. Masing2 mcm dh kebulur tp lauk pauk tak luak pun. Maybe menu yg di beri tak kena. Tetap bedal. Jgn bazir.

Agenda malam di akhiri dgn raikan harijadi. Lepas tu sembang2 tepi laut. Balik bilik tido. Kroh...kroh..kroh..

Wake up everybody. Moh breakfast...

Moh berendam lagi..utk last day..masa ni bg peluang pada each of them to enjoy with their family


As usual before balik WAJIB bergambar ramai2. Kenangan untuk cucu cicit *haaaahaaa*.

Gambar2 sepanjang 2 hari di sini telah di abadikan oleh 2 photographer yg cemerlang. Tak pernah ragui kebolehan mereka. Many thanks to both of you..


~Sam Rais -wedding photographer~

~Yatul - photographer suka2~



Berakhir sudah episod reunion kali ni. Tak sangka bole bertahan until 8th reunion.

So guys we meet again in 2012 insyAllah. And of course looking forward for more people to join.

Comments

  1. reunion kelas kita mmg terbaik le leen - mmg acara yg tak sabar2 ditunggu every year.. like i said ~ 2 hari dr 365 hari setahun utk gembira ngan kengkawan, xkan x boleh kan :) all d best, harap reunion kelas kita ni akan berkekalan smpai bila2.. i followwwww...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN