Posts

Showing posts from April, 2011

Merempit dgn ATV

Image
Mcm ganas je title kali ni. Ada la skit unsur2 ganas. Xtvt kali ni lasak skit. This time nak try ATV plak. Kenal benda ni pun dr rancangan tv. Tak sangka ada geng2 yg berminat. Dh ada chance.. grab je. Harga utk xtvt ni mmg mahal belaka.
1~RM100 jarak dekat je 2~ RM150 journey 2 jam sampai Air Terjun Sofea Jane 3~ RM300 journey seharian meliputi belantara Kemensah ni. (mmg ganas)
Kami sekadar yg no 2 cukup lah. 12 org dr group kami. Pecah 2 kpd 2 groups. Sbbnya senang nak guide. Bila giliran...aiseh berdebar plak. Kata ganas tp nape gigil. Mula2 brader tu tunjuk la skill nk start moto tu. Mcm aku bole igt. Actually sama je proses start moto biasa. Pastu kita akan disuruh utk test drive area parking. Turun naik bukit. Alahai susahnya....nak handle. rasa nk terjatuh tp tak terjatuh pun. Tkpe2 aku test lagi round ke-2. Cari skill.
Bila dh pening lalat dok pusing area tu je so the journey begin...
Wreng...wreng...wreng...bunyi skit..Hon.....heeee *berlagak ye* tunggulah nasib ko di dalam hutan …

Reunion dan Makan

Image
Dalam erti kata lain gathering lah..heee
Small gathering dgn X-mate diploma satu ketika dahulu yang penah berjuang bersama, susah payah bersama, gelak hilai bersama, nangis? *tk penah bersama*, gaduh bersama *haaaa*.
Sekian lama nak jumpa, akhirnya berjaya juga plan kami. Macam dato' dan datin lah dorang ni. Payah sgt nk set appoitnment walhal semuanya di KL.
Perjumpaan ringkas di Di-Atas Brasserie Legend Hotel, KL. Tak sangka Buffet Lunch sini best2 belaka. Harga pun cuma RM57.00
Ada yang terpaksa bwk anak. Maklum ibu mithali. Mana nak layan borak sambil kejar anak. Yang penting kita happy and enjoy. Kenang zaman belajar. Hadir kali ni cuma sekerat. Insyallah di lain perjumpaan kita cari lagi yang lain untuk meramaikan dan menghuru-harakan keadaan sama mcm kita huru-harakan kelas kita dahulu.


Doaku untuk sekalian semua...semoga lebih sukses dalam kehidupan. Hope our relationship never ending here. For my beloved BFF-Hazizah thanks for this arrangement. Kau lah sahabatku dunia a…