Meeting...part 2

Day 2 full of meeting. Pg until ptg. Beku otak.


Lepas dh tegang dgn presentation *org yg present je tegang* Amik la gmbr bukti kami meeting heeeee....

Nampak formal..


Tp di sebaliknya...

Lepas abis meeting. Berdesup ke Pekan Kuah. Maklum yg dtg kebanyakkan org pompuan. Org pompuan mmg sinonim dgn shooping. So its time for habiskan duit yg baru je masuk *gaji* termasuk diri sendiri. Ala beli coklat je. Yg penting Daim mesti ada *wajib*.

Selesai je acara mengabiskan duit anda, berdesup plak ke Cable Car utk ke Gunung Mat Cincang



Yeepaaa!!!Teruja bg yg 1st time tp hepi bg yg 2nd..3rd..time. Best melayan pemandangn di puncak. Kat atas ni, dptlah tgk matahari terbenam. Mcm jakun semua amik gmbr. Ha..ha..ha..asalkan korang hepi, aku tumpang hepi.

Balik hotel rest utk acara mlm, rounding lagi mlm ni....Mencari laksa. Tp hampeh tkde.



Kepenatan...esk ada lagi aktiviti.

The best part kat resort ni selain surrounding, THE FOOD. Naik la 2kg sepanjang 3 hari kat sini.

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN