My appreciation

Many thanks to all my friends yg masih sokong REUNION. Really appreciate that.

Walau tk ramai yg join as we expect, tp ttp meriah seperti biasa. Konsep sama spt 2009-Buffet Lunch, masih ada kelainan.

Harapanku this year kita bg yg Bang Bang Boom!! InsyAllah

7 perkara tentang reunion ini

1) tempat kejadian, Armada Hotel PJ




2) muka2 baru



3) makanan sedap, bayar berbaloi




4) aksi2 mencuitkan



5) penuh dgn kejutan..suprise!!!


~hadiah plg best!. award winning~

5) sentiasa ceria

6) jawatan bendahari masih di pegang oleh Puan Khairani



7) 7th reunion, 7th December 2010

~Gambar kenangan yg klasik~

Sehingga berjumpa lagi pd reunion akan dtg.

Comments

  1. yup.. mmg best & byk surprises :D
    syok le jumpa kengkawan lama.. kena wat reunion sampai kita tua ler leen... ehh skrg pun dah tua daaa... huk3..

    ReplyDelete
  2. wajib ada pulak reunion ni every yr kan.kalu tkde mcm something wrong je that yr. InsyAllah. kita kekal berunion smp ke anak cucu hehe

    ReplyDelete
  3. sukanya baca blog jln2 u ni...

    ReplyDelete
  4. fa10, terima ksh byk2 sudi comment & follow. My blog sgt simple. Just nk share every moment with the readers.

    ReplyDelete
  5. maCy,

    photographer pro yg amik & edit sbb tu la live je..tp according to him ni simple & biasa je :) credit to him lah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN