Jom tgk lampu

Pojek sabtu lepas ptt nya ke Muzium Negara utk tgk pameran setem tp masa yg suntuk alih2 pusing stering ke s.alam.
Bwk mak jalan2 kadang2 buntu, nk kemana? ntah..tkde idea. Ikutkan mak ku ni mmg kaki jalan, tp kaki dia dh tua tk mampu nk jalan2..di gagahkan jgk. mak..mak...geleng kepala je la anakmu ni. tkpe asalkan mak hepi, anak mu ni hepi2 je..

Akhirnya...ke I-city. Apalah ada kat sana ye? tgk gmbr dlm fb kengkawan mcm menarik je tempat ni. Tp bila diri sendiri yg pegi..ceh mcm hampeh je tempat ni. Mungkin menarik kalu di urus selia dgn baik.

Masuk je kena bayar RM10 per car. Bebel je mulut ku rasa tk puas hati. Dah la byk lampu yg malap..

Jadi malam tu berjalan-jalan sekadar utk lihat lampu neon. Rasa mcm membazir je buat semua ni. Bazir tenaga elektrik, bazir duit rkyat, bazir masa aku jgk eheeee

Boringnya....cuma little Asyraf je seronok tgk cahaya2.

~Menarik la jugak~
~Sekadar lampu~
~ Kawasan yg tk memuaskan~
~Malap~
~ Lampu yg dh mula malap~

~Little asyraf yg terpegun tgk lampu~

Lokasi I-City kat seksyen 7, Shah Alam. Cari la pintu masuk UiTM dekat area2 situ. Ada je signboard tk perlu pakai GPS nak cari eheee

Comments

  1. leen, kiterang pegi msa i-city baru bukak dulu, time tu free lagi... pastu mmg terus xde ati nk jejak lagi pun..

    ReplyDelete
  2. o ye ke..nsb baik mlm tu tk bwk ayahanda kalu tk wajib kena dgr dia bebel. x best langsung

    ReplyDelete
  3. salam ziarah
    nice la.. x smpat nak p tempat ni.. coz dah kelik sabah huhuhuhu.. saya follow blog kamu ya

    ReplyDelete
  4. awangku: tks. nnt dtg semenanjung singgah la
    anne : silau pakai spek hitam

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN