Alahai Dinner

Last year tkde company dinner. So this yr bila ada mesti wat yg gempak. Lagi2 tema tahun ni cam best je. So kena la layan. Wat kat mana...ermmm kat sini ler

SUPERHERO NITE. Sbb apa super hero sbb kami HEBAT! eheheee

Punya la last minit baru ingat nk cari costume pastu tema superhero. Pakai je superheroin custome. Not bad. Hentam je.

Dinner time..mcm2 karakter ada. Team ni paling aku suka. Cool & Style!



Dinner this year tk berapa best sbb food tak berapa ummph then cabutan bertuah hadiah mcm hampeh.


Nsb la ada pengacara yg best giler. High class performer. 3+1. Dia leh nyanyi. Suara commercial utk iklan and not bad kelakar gak.

And also the comedian performer. Tu je la yg buat aku terhibur. The best comedian


Everybody wait till the end of the day coz hopefully there will be an announcement by our Chairman for BONUS. Part tu yg plg di nanti2 kan ahahaaa...hampeh! Tgk la Chairman aku gelak je atas pentas.

Ok for all the superhero and heroin of the nite gua solute u all lah...Keep up the good job for 2010. together we reINVENT cdc.



~Department aku yg mmg ceria je~

Apa pun sangat berterima kasih pada company yang masih lagi nak terima aku bekerja.

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN