Februari ini..

Sekejap je dh masuk bulan kedua.

Cepat betul masa beredar..Bila masa mula beredar maka masa untuk aku berhijrah tidak lama lagi.

Februari ini...banyak perkara nk kena settle.
Februari ini...byk event nk kena attend.
Fabruari ini...aku nk pi holiday YAHOO yg part ni dh tk sabar.

Tapi bila Februari berakhir aku akan tinggalkan semua demi kerja & tanggungjawab. Tk bleh kata apa. Pilihan yg di beri TAKE IT or LEAVE IT. First i'll TAKE IT and soon i'll LEAVE IT heheee.. Best giler kalu dpt realisasikan impian LEAVE IT tu.

Aku akan rindu pada PAMA, Abg, Kakak, Adik & anak-anak buah =F.A.M.I.L.Y.


rindu pada kengkawan


rindu pada suasana hapening kat ofis



rindu pada aktiviti sosial (yg baik2 je) = L.E.P.A.K.I.N.G


rindu pada kehidupan aku kat KL ni.


aduh meleleh air mata tatkala coretan ini berakhir..hati sayur juga aku ni

Comments

  1. saya pun sgt sedih.tp buat2 cool.
    kalau sy ditpt k.lin,sy pun lg sedih.
    sudah pasti kehidupan opis akn2 dtg sunyi dn sangap!

    ReplyDelete
  2. jgn sedih2 kak...keje tu amanah..hehehe

    ReplyDelete
  3. dalam hati ada taman.. ehehehe..

    ReplyDelete
  4. lin tukar kejer or benti keje?

    ReplyDelete
  5. leen, setiap sesuatu tu ada hikmahnya.. mana le tau kan..

    ReplyDelete
  6. eheheee i'm ok. think positive. take the challenge. asyik dok bwh ketiak mak je so kena la blaja idup merantau. bila raya baru lah btl2 sayu bila dgr lagu dendang perantau..
    thanks to u all for the supportive.

    ibu kami : reuniion still on. mana tahu buat kat tioman
    mrsjaddo : dont wory ramai yg kat ofis tu giler2
    mrssharul : insaf akak dgn kata2 mu itu. btl tu..
    9w2ayn : byk lah ko..
    anonymous : tk leh jwb pertanyaan itu sbb tk tahu siapa diri mu ehehee

    ReplyDelete
  7. Leen....
    jauhnye ko di hantar,.....sure susah nak jumpa ko lg,....
    byklah yg x berupdate nanti info dr kekwn....
    FB lah kalau free....

    ReplyDelete
  8. kak..jgn ler cenggitu..
    bukan nak g oversea pon..
    tgk cam saye, wpun duk n9, tiap2 wiken cabot mlaka..
    alahai.. dahla saye pun ala2 sayur..
    tgk, airmata da mengalir..
    huargh... ='(
    ni entry akak paling gojez r. 2 thumbs up..

    ReplyDelete
  9. azie : dont worry walau kat mana still update
    aieen : sayur lah ko...jmpa kat N9

    ReplyDelete
  10. aku kwn azilah la....ko kenal ke?....saje suker tgk blog ko...

    ReplyDelete
  11. aku zura.....hehehe

    ReplyDelete
  12. norazurawati kelas aku?kalu tu sape tk kenal
    makasih jenguk blog aku

    ReplyDelete
  13. ala...bukan norazurawati...aku zura lain....kelas aku kt depan skali....gempaq tol tema dinner korang....leh tahan gak ko pakai wig tu...

    ReplyDelete
  14. kelas sains ek...ehehee maybe tk perasan
    gempak ker??wig mahal kuikuikui

    ReplyDelete
  15. ha'aa....pandainyee.....heheheh....pasni costume tu nk wat pe plak...taun dpn mesti tema lain kn...

    ReplyDelete
  16. tkde lah costume tu semuanya sewa ler.tk kuasa nk beli. sewa pun baru RM60 murah je :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN