6th reunion SMSP

Pejam celik pejam celik dh msk thn ke-6 Reunion bekas pelajar SMSP. Apa SMSP maknanya Sek. Men. Sri Pantai Kg Kerinchi, KL.

Every year without failed mesti kena buat reunion. Dh jd tradisi. Thn ni plg kritikal lah. Disember br berjaya kumpul kwn2. Plan seawal thn. Biasa la bkn sng nk kumpul kwn2 walau kebanyakkan ada di KL. Setahu aku hanya kelas aku je yg msh terus bereunion.

This year buat kat Cititel. Buffet lunch. Not bad food kat sini for RM45.Weekday. Ermm fhm2 je la bila weekday + end yr so msg2 susah nk dpt cuti. Maka ada yg EL, MC & cabut dr keje kejap semata2 nk meriahkan keadaan. Yg dh berbelas thn tk jumpa akhirnya sudi gak join kali ni.

Kena plak that day ada J card member sales kat MId Valley. Elok lah tu menyelam smbil minum air. Nsb baik that day cafe Cititel tk penuh. Only our group je yg ada. So...we all lah yg gamat kat situ. Hepi.

Aktiviti kali ni very limited but best sbb dpt duduk berjam2 borak2 sambil imbau kenangan skola. 14thn yg lepas sukar dilupakan. Aku plak bwk semua gmbr2 skola gelak sakan tgk rupa fizikal msg2 zmn skola. Oh sungguh slim.

This yr 10 org yg attend reunion. Really appreciate their support. Of course as Miss Moderator aku cukup bangga dan respect pd kengkawan yg tk henti2 sokong utk adakan reunion.

Lepas dh kenyang. Ajak dorang gi rounding skola tgk apa yg dh berubah. Luckly Mid valley tk jauh dr skola. 10 minit drive but that day more than 10 minit coz crazy sale kat Jusco.

Hujan plak masa kat skola terbantut skit aktiviti but still fun. Errmmmm :)

Really enjoy that day. Nxt yr hope trip jauh utk reunion. Hopefully. Dh lama berharap tk tahu bila kesampaian.

For me, reunion adalah satu2 jln hubungan tuk kekalkan persahabatan.Pd yg tk pernah nk attend try la skali. Kalu rs tk sesuai dgn diri tk yah join nxt time. But am sure tentu korang rasa rugi kalu dh penah join & tk join the next reunion.

My best friend since form 1

Akhir kata semoga persahabatan ini kekal selamanya walau di mana jua kita berada. Hope to see u all nxt yr

Comments

  1. ahahahah.. macam rombongan cik kiah jek...

    ReplyDelete
  2. leen, syoknya reunion mmg tiap2 taun kena buat, kalau boleh 2x setahun.... sekali kita outing je cam aritu, skali gi on trip.. uhhh terujanya for nx trip..

    yg paling best jumpa kengkawan lama balik, sehari mmg x abis story.. ni pun nak tulih dlm blog x sempat2 lg..

    ReplyDelete
  3. glamor tul gambar kite nie..kat FB ade, kat blog ina ade, kat blog aleen ader, ade kah patt aku siarkan jugak dlm blog aku???

    ReplyDelete
  4. rombongan kak kiah ni...

    mmg la best especially ijan byk lg yg dia nk ckp. doa2 nxt reunion kita jd pegi jauh

    mmg ptt ko ltk dlm blog. sbb masing2 olahan citer berbeza

    ReplyDelete
  5. mmg gamat rombongan cik kiah ni weehhhhh.. rugi sapa yg joined..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN