Posts

Showing posts from October, 2009

Ziarah & takziah

Entry hari selasa lepas...

Saje je minggu ni aku byk nk story mory.

Selasa after working hour aku gi ziarah offismate aku. Nape nak ziarah dia? Actually his father passed away on sunday. Isnin baru tahu kabarannya dan memandangkan ada meeting and lepas meeting otak bercelaru jd tk dpt lah nk ziarah. Tunda hari selasa.

Selasa jd mangsa. Berbekalkan alamat dan sedikit petunjuk kerumah dia. Den rodah jalan dr cyber berdosup ke PJS 4 dgn harapan den smp sana b4 Maghrib sbb eden pose onam. den nk blk berbuko dongan omak den. Mcm sompek. Malangnyo den tk jumpo arah. Trusan den jd tk tentu arah. I hate malaysia signboard. Pjs 1 ado...Pjs 2 ado..alih2 Pjs 5..mane poie Pjs 3 & 4. Lotak kat ne lah signboard nie. den hangat hati botui..nk marah den pose sobar je lah. Nsb baik den teror geography. Den tkdo GPS pasai den tk mampu nk boli. Kalu takat Selangor & KL den pojam mato jo cari..Ptt lah tk jumpo pojam mato...hikhikhik.

Selasa berlalu begitu saje. buang maso cr umah org nie. den torus k…