Celebrate birthday

Last saturday buat skit celebration birthday utk anak2 buah yg lahir dari mac-august. Sekali sambutan senang keje..jimat..dan tak terlupa nanti. Ye la kena adil dan saksama pd semua org. Bila semua adik-beradik berkumpul rasa seronok. Kami duduk bukan lah jauh2 pun satu kawasan je dan hari2 nampak btg hidung masing2 tp bila ada acara mkn2 lebih mengeratkan hubungan kekeluargaan. Lagipun ada pertambahan ahli dalam keluarga kami. Welcome to our family-my sister's hubby. Riuh rendah dapur kami. Itupun satu keluarga tk dpt hadir jd kurang lah ahlinya...If not lagi bising.. Apa2 pun semua happy. Aku suka bila semua happy. Puas hati bila perkara yang kita buat semua org happy dan merasainya..

So pd anak2 buah ku...mira, anis, ariyana, ayeem, harris. umairah & ikram hepi birthday uder ucapkan pada korang semua. Ingat pesan uder selalu. Walau nanti satu hari uder ada keluarga sendiri korang semua tetap dalam hati uder (permata hatiku)...Pada yg belum dapat hadiah tunggulah ye..


Thanks pada along gak jd chef of the day...

Ok semua apa yang penting kat sini keluarga kena sentiasa diutamakan. Susah senang bersama. Air dicincang tidak boleh putus begitu juga hubungan adik beradik. Seburuk2 or sejahat2 mereka tetap darah daging kita. Kalau lah satu hari nanti anda jd jutawan jgn lupa pd keluarga. Ingat pesan org tua ye....

"My name is aliya. my birthday is on november. I like this cake thats why i ask my uder to take my photo with this sweet cakes...i'm sweet like this cake right??? cheese!!!!"

"doa lah dulu"

"Ustaz shahir baca doa makan. atuk din baca doa selamat. pak usu tk sabar nak makan"

"part of my happy family"

"My name is ariyana. Tq uder for this cake"

"Jom makan. Nasi goreng cina+ayam goreng+sausage goreng+potato wedges"

"Pencuci mulut"

"Part of birthday girls & boys"

"Hai i'm umairah...yummy...yummy..."

Comments

  1. cute la umairah.comot2 lg mkn cuppy.
    mane ude,x nampak pon?

    syokya..family bila berkumpul.kan?

    ReplyDelete
  2. ude amik gmbr la...bg peluang muka lain dlm blog ni..
    acara mcm ni mmg best

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN