Jualan Gudang MPH

To all ulat buku or whoever yg suka membaca apa kata jumpa di sini. Mmg best. Aku penah last year pegi kat area Damansara Utama mmg giler dpt jumpa buku2 dgn hrga yg best. Kalu 5 buah buku leh dpt dgn harga 100 je sapa tk nak kan.

Dari kita dok perabih shopping tk tentu hala cari lah ilmu dr pembacaan...cewah mcm kata2 seorg cikgu plak.

MPH Distributors akan mengadakan jualan gudang selama 5 hari dari hari Rabu hingga Ahad, jam 9am hingga 6.30 pm. Tempat: Bangunan TH, No 5 Jln Bersatu (13/4), Seksyen 13, PJ.

(Ianya di sekitar Jaya supermarket di Jln Bersatu / Jln Semangat, berdekatan dengan pejabat Colgate Palmolive ).

JUMPA DI SANA!!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN