Saje je

Huh lama gak tk update blog nie..kesempitan idea lah pulak. Byk gak nak di bebelkan tp masa plak tkde...bila ada masa idea plak tkde. susah btl kalu bkn penulis. Tp kalu aku lah penulis lagi byk destinasi leh aku sharekan dgn korang for sure destinasi aku dh sampai ke benua afrika..america...even kutub utara skali. Fuh bunyi nak hebat je.
Hermmm bilalah nk ke sana yek. M'sia pun tk habis jelajah lagi tp i'm a lucky person coz sabah je yg blom sampai. Coming soon my trip to sabah by this march akan tercapai siri jelajah aku hehehe cipta rekod sendiri. Pengalaman travel nie mmg satu kepuasan. This year planning akan ke luar negara plak. Ye lah rekod dalam negeri dh msk arkib so now plan to travel over the sea plak.. Insyallah slowly...one by one..ekonomi gawat kena lah berjimat. Aku nie lom lagi masuk gologan pekerja yg kena buang keje..potong gaji..Alhamdulillah harap2 di jauhkan boleh lah aku capai target "travel"aku. Besar sggh impian aku.
Dh tk sabar rasanya nk kuar outstation..Senyum memanjang bila last week my bos bg green light pd kitaorg utk outstation. Thanks 2 u boss. Uh dh tepu otak nie tk tgk dunia luar. Mental tahap tapir angkasa dh nie..First trip aku akan ke PD..ek leh PD ingat jauh ler. Tkpe PD pun blasah asalkan kuar dr daerah KL..Alamak tp kena bg taklimat lah pulak. Dh malas sebenarnya nk bercakap dpn org ramai. Nama pun dh tanggungjawab keje kena lah buat kan. Standard lah keje aku tk lepas dr taklimat. Mcm2 taklimat kena bagi tp it's gd actually coz automatically kita akan jd yakin. Bkn senang public speaking.
OK lah tggu je lah new update dlm destinasiku...

Comments

Popular posts from this blog

Makan sedap?

It's PERTH

PULAU TIOMAN